OM VPS Sweden

VPS Sweden är en del av Elsewhere AB

VPS Sweden a part of Elsewhere AB

Allt sedan Elsewhere startades så har hosting varit en stor del av verksamheten. Både med dedikerade servrar och senare även med virtuella servrar.

VM-Ware och deras produkter är numera den stora delen av vår verksamhet. Vi bedriver alla våra virtuella servrar i datacentermiljö där varje del av hårdvaran är redundant och gärna flera gånger om.

Om Elsewhere AB

Elsewhere startade år 1999 och har idag en stor kundbas, över 400 kunder, inom webbproduktion, datorservice och hosting.

Elsewhere organisation

Vi har sedan starten utvecklat en rad egna produkter, den senaste och största bland dessa är Din Kurs. Din Kurs är ett webbaserat administrationsverktyg för att hantera anmälningar. Din kurs har alla de funktioner du kan behöva för din administration av såväl små event vid enstaka tillfällen till stora återkommande happenings med 1000 -tals deltagare. Anmälningar och betalningar brukar ta mycket tid och energi i anspråk. Och tänk bara på alla fakturor, diplom, deltagarlistor osv. som skall ordnas. Det är här Din Kurs kommer in i bilden. Din Kurs är ett komplett on-line system för kursadministration.

Läs mer om dinkurs.se.

Affärsidé

Elsewheres grundläggande affärsidé är: Vi skall erbjuda ett komplett utbud av tjänster och produkter för våra kunder och därigenom verka som en totalleverantör av IT-lösningar. Våra kunder kan därigenom alltid känna sig trygga när de väljer oss som leverantör.

Det här är VPS Sweden

 • mj
  Mattias Jacobsson
  VD
 • mo
  Mikael Strand
  Driftledare, Teknisk Chef
 • fj
  Fredrik Jacobsson
  Supportansvarig